Projecten In praktijk

De Karperhoeve  Website, Drukwerk & Abonnement

De Karperhoeve is niet alleen een manege, maar veel meer dan dat. En daar zat ook precies nog de groei. Er gebeurt en kan van alles, maar dat kwam nog niet goed tot uiting in de oude website. Je kunt er leuke evenementen organiseren, gericht op het boeren buitenleven. Dit is nu veel sneller terug te vinden en heel makkelijk te boeken via de site, wat ook weer veel werk scheelt. 


We hebben ook een uitgebreid gedeelte gebouwd voor de paardrijles- en pensionstallingsklanten, waar voortaan alle informatie en nieuws makkelijk terug te vinden is. De evenementen, startlijsten en nieuwsitems kunnen ze zelf bijhouden en aanvullen.


Voor het grote jaarlijkse evenement, De Karperhoeve Boerenmarkt, hebben we een aparte site gebouwd, waarop alle marktkramen, maar vooral de sponsors voortaan veel beter gepromoot kunnen worden. Met alle foto's van de voorgaande edities is het een mooi en sprekend geheel geworden. We hebben ook de visitekaartjes en de posters voor de Boerenmarkt gelijk een frisse make-over gegeven. En met het abonnement kunnen we met elkaar de site up-to-date houden. 


Naast dat dit gewoon weer een hele leuke opdracht was, geeft het ook altijd veel voldoening om met zo'n mooi bedrijf als De Karperhoeve mee te kunnen werken! 

DURV! te bouwen  Website, Huisstijl & Abonnement

DURV! is een startende onderneming van een adviseur op het gebied van energieneutraal bouwen en isoleren. Al pratende over de opzet van de website kwamen we tot de conclusie dat we 3 verschillende doelgroepen kunnen aanspreken. Dit hebben we vertaald naar het ontwerp, waarbij de bezoeker kan kiezen bij welke doelgroep hij hoort en zo direct bij de juiste informatie komt. Deze ondernemer heeft als specialist veel te vertellen over zijn vakgebied en schrijft blogs. Deze kan hij zelf toevoegen aan de site.

Op verschillende plekken is de mogelijkheid om informatie op te vragen door een emailadres achter te laten. Zo is het mogelijk om contact te kunnen leggen met geïnteresseerden die de website bezoeken. 


Als startende ondernemer kun je natuurlijk niet zonder logo of visitekaartjes, dus ook die hebben we ontworpen en gedrukt. En met het abonnement hebben we de mogelijkheid om samen de site verder te ontwikkelen, mailacties uit te voeren en met Social Media-berichten de doelgroep naar de site te blijven trekken. 


Boeiend om ook in deze branche actief te zijn en interessant om samen te zoeken naar de mogelijkheden om deze doelgroepen te bereiken.

Moments for YOU Fotografie
1-Page-Website & Huisstijl

Weer zo'n leuke startende onderneemster. Met onze inspirerende wisselwerking hebben we een mooie start kunnen maken voor haar onderneming en mijn nieuwe concept van de 1-Page-Website.


Het is een uitgebreide, maar toch overzichtelijke webpagina, waarop alle informatie is terug te vinden door te blijven scrollen of gericht te zoeken via het menu. Natuurlijk heb je als fotografe het voordeel van een uitgebreide portfolio van mooie beelden en die geven de website ook gelijk een professionele uitstraling. Maar we hebben ook haar creatieve en no-nonsense aanpak in de vormgeving en teksten kunnen vangen. Een stilistische tekening van een roosje is de subtiele verwijzing naar haar naam en een speels detail dat we ook gebruikten voor de visitekaartjes en de huisstijl.   


Spannend om zo mee te kunnen werken aan de start van een droom die eindelijk werkelijkheid wordt!

Schoenencentrum  Website, Fotografie & Abonnement

Schoenencentrum Vlaardingen is één van mijn eerste (en trouwste :) klanten. De vorige website was een statische 'folder' met een opsomming van de merken, de openingstijden en het adres. Die informatie kun je nu nog steeds terugvinden, maar dan veel uitgebreider en dynamischer. Ook kun je er tips vinden over schoenonderhoud (wat één van de meest bezocht pagina's is!), elk seizoen volop foto's van de nieuwe collectie en nieuws over kortingen, acties en merken.


De bezoekers krijgen 10% korting als zij zich inschrijven voor de nieuwsbrief door middel van een 'slider' die subtiel in beeld verschijnt op de homepagina. Deze lijst is in de loop van de jaren flink gegroeid! Via Facebook houden we contact met de klanten met o.a. leuke winacties waarop we elke keer weer heel veel en leuke reacties krijgen.

En zo hebben we met elkaar, met behulp van het abonnement, de site en Social Media al die jaren al met succes actief kunnen houden.  

TV Holy  Website & Abonnement

TV Holy is een tennisclub waar van alles gebeurt, met honderden leden die erover geïnformeerd moeten worden. De bestaande website was niet leesbaar op een tablet of smartphone en de informatie was lastig te vinden en niet up-to-date. Funest voor een club die zich juist wil presenteren als jong en dynamisch. Het doel was dus duidelijk!


Eerst alle informatie verzameld en toen een heldere indeling gemaakt. Foto's gebruikt van de club en leden zelf, zodat het clubgevoel versterkt werd op de site. Het laatste nieuws wordt up-to-date gehouden in een pop-up met links naar de achterliggende pagina's voor meer informatie. En nu wordt de site dagelijks door de leden bezocht. Via de site kan ook meegelezen worden met de berichten die de club zelf op de Social Media plaatst, zodat ook de mensen die geen lid zijn van Facebook of Twitter niets hoeven te missen. Via een webcam kan er gekeken worden of het druk is op de baan. En de sponsors hebben een prominente plaats op de homepagina.


Zo merk je dat iedere organisatie weer om andere oplossingen van een site vraagt. Maar het is juist zo leuk om daar naar te zoeken!

Fysiotherapie Heinenoord  Website

Fysiotherapie Heinenoord ligt in een klein dorpje in de Hoeksche Waard en heeft een trouwe klantenkring. Op de oude website kon alle informatie al wel teruggevonden worden, maar deze was niet 'responsive', hij paste zich niet aan voor het bekijken op een tablet of telefoon. Dat is met de nieuwe site gelijk verholpen.


We hebben de site heel 'basic' gehouden, zodat alle informatie makkelijk en snel is terug te vinden, van de specialisaties tot het team en het maken van een afspraak.

De foto's die we hebben gebruikt zijn beelden van de omgeving van Heinenoord, gemaakt door een oud-patiënt. Dit geeft de site net dat persoonlijke en regionale tintje dat deze fysiotherapeut graag wilde uitstralen met zijn praktijk. 

Vlaardings Voetbalkampioenschap
Website & Abonnement

Als je een voetbalkampioenschap wilt organiseren voor alle clubs in de stad met een feestelijke finaledag ben je vooral afhankelijk van sponsoren om dit mogelijk te maken. Deze hebben dan ook een prominente plaats gekregen op de homepagina, met doorklikmogelijkheid naar de eigen websites.


Het Vlaardings Voetbalkampioenschap vindt altijd plaats in het voorjaar, dus de site is een klein deel van het jaar echt actief, maar is ondertussen uitgegroeid tot dé informatiebron voor alle nieuwsfeiten, uitslagen, foto's en verslagen, waar ook via de plaatselijke krant naar verwezen wordt.


Een bijzondere vorm van het abonnement dus, maar erg leuk om bij betrokken te zijn!

Hjemme Yoga Website, Huisstijl & Drukwerk

Eén van de eerste startende onderneemsters waarmee ik het avontuur aanging om samen de droom van een eigen onderneming om te zetten naar de realiteit van een website. Dan begin je niet met bouwen, maar met het opzetten van de structuur om alle informatie inzichtelijk te krijgen en alle ideeën vorm te geven. Dat is een erg leuk proces!


Het was de start van een yogastudio en we wilden de sfeer en de voorliefde voor de rust die de Scandinavisch landen haar altijd gaven terug laten komen in de site. Omdat ze een thuisgevoel wilde meegeven hebben we gekozen voor de symboliek van kamers met elk een eigen behang (met Noors motief) voor de verschillende yogadoelgroepen. Mooie beelden en inspirerende teksten maakten het plaatje compleet.


Om de site een 'boost' te geven hebben we naast de visitekaartjes en flyers ook ansichtkaarten ontwikkeld, die mensen zouden inspireren en konden gebruiken om naar elkaar te versturen. Op de site zelf hebben we een pop-up geplaatst om de introductiekorting extra aandacht te geven.


De onderneemster is ondertussen een ander pad ingeslagen, maar de website is nog wel te bekijken...

FM for You  Webshop, Huisstijl & Drukwerk

De wereld van parfums en lichaamsverzorging is een goede inspiratiebron om een stijlvolle site te kunnen maken. Een periode lang is dit een hobby geweest naast mijn werkzaamheden voor CONVERSIONZ.nl, samen met een vriendin.


Dit gaf mij de mogelijkheid om ook de ervaring op te doen om een webshop op te zetten en onderhouden. In combinatie met een Facebookpagina waarop wij winacties uitschreven, onze workshops aankondigden en nieuwe producten introduceerden. Tijdens evenementen deelden wij kortingsbonnen uit waarmee weer bestellingen geplaatst konden worden in onze webshop. We schreven blogs en inspireerden met cadeau-ideeën. Zo hielden wij de webshop actief.

Uiteindelijk hebben we de webshop moeten sluiten, want die kun je er niet 'even' bij doen, maar hij is nog wel te zien en de ervaring & kennis heb ik nu, dus dat doel is bereikt.

“Ik zie dat we elkaar inspireren ;) ! Mooie kleur, goed overzicht, heldere taal. Precies zoals jij bent!”

Cynthia - Moments for You Fotografie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

Daarom kies je voor CONVERSIONZ.nl !