Wat we doen Meer dan websites

Websites & Meer

& Meer betekent in dit geval dat we niet 'zomaar' een website gaan bouwen, maar eerst goed gaan kijken wat je ermee wilt uitstralen en wie & wat je ermee wilt bereiken. Dat we er meer mee kunnen bereiken dan je misschien wel denkt en dat we gaan uitzoeken wat dat meer in jouw geval dan is. Maar de basis van je website moet natuurlijk gewoon goed zijn (en dat is soms al meer ;) en dat houdt bij CONVERSIONZ.nl in dat:

 • je website conversiegericht is, dat wil zeggen dat we de bezoeker prikkelen om tot actie over te gaan
 • je website is gebouwd in Wordpress waarmee je ook makkelijk zelf informatie kunt aanpassen of toevoegen 
 • je website responsive is, dus zo is opgezet dat het ontwerp zich moeiteloos aanpast aan een tablet of smartphone
 • je website qua opzet en structuur geoptimaliseerd is voor de zoekmachines (SEO

Aan de slag

Voordat we aan de slag gaan (ook al heb je al een website) stel je dan eerst deze 3 vragen. Ze lijken simpel, maar ze zijn o zo belangrijk!

 • 1
  Wat is je doel, waarom wil je een website?
 • 2
  Wie is je doelgroep, wie wil je bereiken?
 • 3
  Wanneer is je website voor jou geslaagd?

Webshop

Wil je actief een product gaan verkopen met een eigen webshop? Dat kan! We bouwen de structuur en jij kunt je winkel daarna zelf inrichten en bijhouden. Het is wel heel belangrijk om eerst goed de logistiek en administratie te organiseren en na te denken over de opbouw. En vergeet niet het belang van de productomschrijvingen. Als je je daarmee aan de regels houdt, maak je meer kans om gevonden te worden. Je kunt er zelfs een stapje verder mee gaan en je er mee onderscheiden door je persoonlijke sfeer creëren. Lees ook  Net zo persoonlijk als in de winkel.

Advies Online Ondernemen

Als je meer wilt halen uit je website, is het belangrijk om actief te blijven. Met bijvoorbeeld nieuwe blogs, berichten via Social Media of emailacties. Of misschien met artikelen of advertenties op andere sites of in lokale kranten of vakbladen. Zo kun je bezoekers naar je site blijven trekken en kun je zorgen dat met jouw acties je site meer oplevert. 


Je moet natuurlijk wel kijken wat bij jou past en wat voor jou werkt, want niet iedereen heeft het in zich om blogs te schrijven. Maar met een paar slimme tips, goed advies en een beetje hulp lukt het je wel om goede berichten te plaatsen op Facebook, Linkedin en Twitter of nieuwsbrieven te sturen naar je (potentiële) klanten. 


Wil je die hulp en dat advies? Kies dan voor het EffectiefOnline Abonnement.

“Conversionz heeft ons heel erg geholpen met hoe we dingen moesten omschrijven en waar onze zwakke punten lagen.
Er werd met ons meegedacht om het beste resultaat uit de website te halen en ons mooie bedrijf te promoten.”

Ineke - De Karperhoeve

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

Vormgeving & Drukwerk

Misschien start je net op of ben je met je nieuwe website ook toe aan een nieuwe uitstraling. Wil je een (nieuw) logo of visitekaartje. Of gelijk maar een mooie flyer laten drukken. Het kan allemaal: van vormgeving, teksten, fotografie tot het drukwerk, alles kunnen we samen oppakken, zodat je gelijk helemaal klaar bent om je te presenteren.  


Vraag naar de mogelijkheden en prijzen! Hier alvast een kleine impressie van ontwerpen...

Hosting & Support  

Hoe handig en prettig is het om direct maar alles te kunnen regelen en ook de hosting & ondersteuning af te kunnen vinken. Niks meer hoeven uitzoeken, gewoon even bellen...

Onze websites worden gehost op de servers van Antagonist die ons 'razendsnelle en vliegensvlugge webhosting' met 'een proactieve beveiliging tegen lekken' beloven. En verder houdt hosting bij CONVERSIONZ.nl het volgende in:

 

 • per maand 2 GB bandbreedte en 10 GB dataverkeer (eventueel uit te breiden als het nodig is, bijvoorbeeld bij een uitgebreidere website, een webshop, een drukbezochte site of veel emailverkeer)
 • beveiligd met een SSL-certificaat
 • 1 domeinnaam à € 12,50 per jaar gratis 
 • onbeperkt aantal emailadressen
 • support

Het is geen voorwaarde voor de bouw van je website, dat kan ook bij je huidige provider, maar alle klanten waarvoor CONVERSIONZ.nl een website heeft gebouwd, hebben gekozen voor deze hosting & support, zodat ze voor alles gewoon 1 contactpersoon hebben. En als het nodig is, is een verhuizing zo geregeld. Wel zo makkelijk en je bent verzekerd van een klantvriendelijke supportafdeling! ;)

€ 6,95 per maand (excl. BTW)

Wil je ook nog zelf aanpassingen kunnen maken en dus gebruik maken van het programma (CMS) waarmee je dit kunt doen, dan betaal je voor hosting, CMS én support

€ 19,95 per maand (excl. BTW)